Despre noiClientii nostriFormular de Contact 0767 727 777 0724 222 266

Inchiriere pompa fixa

Din ce in ce mai multe persoane doresc sa utilizeze doar produse de inalta calitate pentru proprietatile pe care le detin. De cele mai multe ori, aceste produse trebuie utilizate impreuna cu instrumente de constructie speciale, printre care se numara si pompele fixe de beton. Astfel, majoritatea specialistilor apeleaza la inchiriere pompa fixa pentru a obtine in cel mai scurt timp rezultatele dorite.

Ce este o pompa fixa?

Acesta este un instrument extrem de folosit, in special pentru realizarea fundatiilor sau terasamentelor. Asadar, de cele mai multe ori puterea de pompare este de 18m cubi/h, avand puterea maxima de 75 BAR. Folosind acest instrument o cantitate mare de beton lichid va fi turnata in cel mai scurt timp, iar muncitorii in constructii vor avea mai mult timp sa se ocupe de alte detalii ce tin de arhitectura si urbanism. Totodata, timpul de executie al lucrarilor se va reduce considerabil, folosind acest tip de pompa.

Instrumentul poate fi folosit si la inaltime, iar inaltimea pentru pompare a betonului este de 100 metri. De altfel, distanta pentru pompare este de 200 metri, pentru orizontala. Astfel puteti utiliza pompa fixa pentru a turna betonul in diferite arii si zone, fara a fi necesar sa investiti in diferite tipuri de pompe sau in forta de munca extra.

Pompa este utilizata de cele mai multe ori impreuna cu un furtun, care are dimensiuni de 100 mm, 80 mm si 65 mm. Acest mic accesoriu transforma pompa in cel mai bun ajutor, in special in momentul in care va trebui sa turnati cantitati mari de beton. Astfel, acest furtun va permite transferul unei cantitati mari de beton.

De ce sa utilizez pompa fixa?

Pompa fixa va fi cea mai buna modalitate pentru a economisi o anumita suma de bani.

In primul rand, acest tip de pompa este accesibil pentru orice buget. Totodata, poate fi inchiriata pentru o anumita perioada de timp. Mai multe companii va pun la dispozitie anumite tipuri de pompe fixe si va ofera, de altfel, si tariful pentru o ora. Deoarece investiti o suma pentru un accesoriu care poate fi folosit atat pentru a turna suprafete la inaltime, cat si pe orizontala, nu veti mai fi nevoit sa achizitionati si alte accesorii pentru constructii. Acest tip de pompa poate fi utilizat pentru a turna betonul din mai multe zone.

De altfel, nu veti avea nevoie de forta de munca extra, care sa transfere betonul in zona de lucru. Acest tip de pompa va desfasura toate task-urile necesare. Pompa va putea transfera chiar o cantitate mai mare de beton lichid. Veti avea nevoie de forta de munca doar pentru nivelarea stratului de beton. Asadar, costurile pentru resursa umana vor scadea considerabil.

Cum pot inchiria o pompa fixa?

In ziua de astazi, mai multe firme de constructii ofera servicii online de inchiriere a pompelor fixe. Asadar, puteti apela la astfel de servicii sau chiar puteti contacta telefonic persoanele care detin instrumente pentru constructii. Indiferent de tipul de serviciu ales, cu siguranta veti primi toate informatiile necesare.

Inchiriere pompa fixa pret comptetitiv

inchiriere pompa fixa pret avantajos

orice servicii de pompare beton

pompa de beton la pret beton

pompa fixa putzmeister

Infiintata in anul 2007, pretbeton oferta servicii complete si de calitate in inchirierea pompe de beton fixa. Punem la dispozitia dvs. urmatoarele pompe de beton:

pompa de beton putzmeister 715

Caracteristici: inchiriere pompa fixa

- Putere de pompare 18 m3 / h

- Putere maxima 75 BAR

- Granulatia agregatului din componenta betonului maxim 16 mm

- Inaltime de pompare beton : 100 m

- Distanta de pompare pe orizontala : 200 m

  • Linia de turnare la pompa de beton furtun 100mm - 80mm -65mm

Galerie de imagini pentru Inchiriere pompa fixa