Despre noiClientii nostriFormular de Contact 0767 727 777 0724 222 266

Constructii industriale

In functie de nevoile fiecarei persoane, putem construi depozite industriale si alte tipuri de constructii industriale asa cum sunt halele, pentru ca fiecare companie sa poata dispune de cele mai moderne solutii.

Constructii industriale utile

Depozitele, halele si alte tipuri de constructii industriale vor fi ridicate ca urmare a unei discutii ample in care vor fi prezentate toate functiile necesare. Spatioase, foarte bine izolate si fara stalpi intermediari, aceste constructii sunt cele care ofera o mai mare deschidere petnru a putea beneeficia de ele din plin.

Constructii industriale rezistente

In functie de bugetul alocat, este nevoie sa fie alese si materialele necesare. Fiecare element a fost ridicat cu precizie pentru a asigura cea mai buna constructie, care sa reziste pe termen lung. Construirea depozitelor presupune si ridicarea unei structuri de rezistenta fixa, fixarea acoperisului si a usilor, dar si integritarea ferestrelor. Echipa noastra este atenta la toate aceste detalii, astfel incat la tine sa ajunga cele mai bune rezultate.

Ne adaptam tuturor solicitarilor

Construirea depozitelor incepe de la definirea celor mai importante obiective. Tinand cont de scopul pe care fiecare constructie o are, se va calcula si suprafata necesara si vor fi luate in considerare toate zonele functionale, va trebui turnata fundatia si vor fi ridicati stalpii de rezistenta, se vor monta caile pentru ventilatie si asiguram inclusiv instalatia sanitara si electrica.

Preturile sunt mereu cele corecte

Costurile de constructie pentru depozite, hale si alte constructii industriale include manopera dar si materialele de constructie. Vom lua de fiecare data in calcul si tot timpul de care avem nevoie pentru ca proiectul sa fie finalizat la timp. Tinem cont de informatii cum ar fi dimensiunea si timpul de finalizare, locatia, amplasarea, terenul pe care construim, astfel incat sa putem oferi un pret corect tuturor persoanelor care ne solicita serviciile.

Constuctiile industriale sunt un sector important din domeniul constructiilor si sunt insotite de o importanta majora pentru tot ce inseamna proces de constructie si proces economic. In constructia acestor cladiri se va tine cont in primul rand de elementele structurale, dar si de functionalitate. Toate aceste constructii ofera un mediu de lucru propice si mai multa siguranta tuturor oamenilor. Tot ce trebuie sa faci este sa colaborezi cu persoane specializate in genul acesta de constructii si rezultatele vor fi cu siguranta cele mai bune, pentru ca noi stim exact cum sa implementam fiecare proiect de care ne ocupam.

HALE INDUSTRIALE METALICE

construim rapid la preţuri competitive, constructii industriale , hale metalice la cele mai înalte standarde

O soluție individuală pentru constructii industriale și hale industriale si logistică nu trebuie să privească mai departe. pretbeton construieşte hale industriale din oțel prefabricate, hale metalice de toate formele și dimensiunile, care pot fi adaptate la diverse suprafețe și personalizate pentru a se potrivi diferitelor scopuri, fie că este un centru logistic complex, un depozit cu rafturi înalte sau o hală de marfă. Halele metalice industriale sunt versatile, astfel încât clienții au libertatea de a proiecta clădirile logistice care se potrivesc cel mai eficient nevoilor lor specifice și să planifice depozite cu un spațiu optimizat.

Indiferent de suprafaţă, construim rapid la preţuri competitive, constructii industriale , hale metalice la cele mai înalte standarde, soluții la cheie, contactaţi-ne.