Despre noiClientii nostriFormular de Contact 0767 727 777 0724 222 266

Beton elicopterizat

Betonul elicopterizat este de cele mai multe ori utilizat pentru realizarea podelelor spatiilor industriale, parcarilor, depozitelor, mall-urilor si supermarketurilor. In prezent este folosit si in spatiile care necesita acoperirea cu beton dur, rezistent la actiunea factorilor externi (cum ar fi schimbarile de vreme, factorii mecanici sau chimici). Podelele realizate din Beton elicopterizat sunt simplu de realizat. Acestea pot fi realizate in functie de cerintele clientului.

Podelele care sunt confectionate din beton elicopterizat prezinta un sistem ingenios, care este bazat pe instalarea unui strat de beton, care prezinta caracteristici speciale. Dupa ce a fost intins si nivelat, acesta este tratat cu strat special, care este de cele mai multe ori preparat din cuart, minerale, ciment si pigmenti. Astfel, veti obtine un produs care va avea caracteristicile dorite de dumneavoastra, de la culoare la dimensiuni.

 • Executie

In functie de tipul de podea pe care il doriti, modul de executie poate diferi, insa, de cele mai multe ori, podelele elicopterizate sunt instalate in doar 7 pasi simpli:

Primul pas este reprezentat de pregatirea suprafetei de lucru pentru a instalarea betonului elicopterizat. Astfel, suprafata este curatata si igienizata corespunzator.

Cel de-a doilea pas este reprezentat de turnarea si nivelarea stratului de beton. Muncitorii in constructii vor utiliza cantitatea necesara de beton, astfel incat sa poata acoperi intreaga suprafata. La final, acestia o vor nivela, astfel incat podeaua dumneavoastra sa fie perfect dreapta.

Ulterior, mortarul de presare va fi aplicat, in functie de tipul si de incarcarea podelei.

Al patrulea pas este reprezentat de sclivisire pentru a omogeniza intreaga suprafata, fiind urmat de sclivisirea finala, astfel incat sa se obtina efectul de oglinda.

Penultimul pas este reprezentat de sigilarea intregii suprafete, folosind diferite tipuri de sigilanti, care sunt fabricati pe baza de solventi. Cel mai utilizat produs din aceasta gama este reprezentat de lacul sigilant.

Ultimul pas din procesul de executie este realizarea spatiilor pentru dilatare, precum si umplerea acestora.

 • Care sunt caracteristicile podelelor realizate din beton elicopterizat?

Acest tip de podea este adesea folosit in zonele comerciale, datorita caracteristicilor sale unice. Printre acestea se numara si:

 • Rezistenta la impact, precum si la alti factori externi.
 • Absorbtivitatea suprafetei este redusa considerabil
 • Are o durabilitate mult mai mare in timp, comparativ cu alte tipuri de beton
 • Poate fi instalata rapid si sigur
 • Are o paleta de culori larga si variata
 • Poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra
 • Accesibil pentru bugetul oricui
 • Solutie economica

 • Gama de nuante si culori

De cele mai multe ori, acest produs are o nuanta de gri deschis (asemanatoare cu nuanta cimentului), insa cu ajutorul cuartului se pot obtine diferite culori. Cele mai utilizate nuante de beton elicopterizat sunt: negru, gri, rosu, maro, oranj si verde.

Acest produs este perfect pentru zonele cu trafic ridicat, insa poate fi folosit si pentru suprafetele mai mici, cum ar fi garajele, terasele sau holurile.

Pentru a face cea mai buna alegere in ceea ce priveste acest produs, discutati cu specialistii in constructii.

PRETBETON companie specializata in domeniul constructiilor, executa lucrari de BETON ELICOPTERIZAT la cele mai bune preturi din tara .

Șapa are rolul de a egaliza o suprafață interioară sau exterioară, ea fiind folosită ca suport final pentru pardoseală (gresie, parchet, mochetă).

Șapa mecanizată are aceeași compoziție ca o șapa normală (ciment, nisip și apă) dar este obtinută și aplicată prin procedee mecanice. Acest lucru duce la creșterea calității, micșorarea timpului de execuție și reducerea costurilor.

Avantajele șapei mecanizate sunt următoarele:

 • ­timp redus de realizare datorită mecanizarii;
 • ­calitate superioară datorată omogenizării mecanice;
 • ­costuri mai mici decât realizarea și turnarea șapei manual;
 • ­nu apar fisuri sau crăpături.

PRETBETON companie specializata in domeniul constructiilor, executa lucrari de BETON ELICOPTERIZAT la cele mai bune preturi din tara.

Echipele noastre de executie pardoseli din beton elicopterizat sunt disponibilie in principal in Bucuresti si zonele limitrofe dar in functie de lucrare si disponibiliate putem executa lucrari de pardoseli BETON elicopterizate oriunde in tara.

Raspundem prompt oricarei provocari si executam lucrari de orice amploare indiferent ca sunt pardoseli de suprafata de 100 mp sau parcari industriale de mii de mp.

Va rugam sa ne contactati la numarul de telefon de mai sus si un consultat se va deplasa la santierul Dvs. pentru a discuta etapele realizari si conditiile executari pardoselilor de beton elicopterizat.

Multumim ca ati ales pretbeton pentru manopera de beton elicopterizat.