Despre noiClientii nostriFormular de Contact 0767 727 777 0724 222 266

Inchiriere pompa de beton

Inchiriere pompa de beton Serviciul de inchiriere pompa beton – rapid, eficient, avantajos! inchiriere pompa beton cu brat

Pentru acele tipuri de constructii ce nu beneficiaza de spatii ample,care sa permita o mobilitate buna in folosirea utilajelor masive de constructii, precum si pentru santierele ce necesita pompare pe distanta mare (in sistem releu, circa 200 de metri), o pompa de beton poate fi alegerea potrivita.

Atunci cand esti implicat intr-o activitate de constructie, flexilibiltatea utilizarii acestei pompe de beton este absolut necesara pentru a obtine o lucrare de calitate. Toate pompele de beton oferite spre inchriere de catre echipa noastra reusesc sa faciliteze munca de constructie si sa scurteze considerabil timpul lucrarii. Mai mult decat atat, debitul de turnare a betonului, precum si granulometria si clasa betonului pot fi reglate foarte simplu, in functie de obiectivele proiectului aflat in desfasurare.

Obiective constructive pe care le puteti indeplini alegand serviciul de inchiriere pompa de beton sunt diverse si acopera o gama larga de activitati: turnarea fundatiei, crearea stalpilor, a grinzilor, a centurilor, a elevatiei, turnarea sapelor, realizarea aleilor si multe altele.

Inca un plus adus de folosirea unei pompe de beton il reprezinta lejeritatea de operare, care face ca betonul sa fie turnat corect si in siguranta intr-un cofrag, cu riscuri minime de spargere a acestuia, tinand astfel sub control eventualele pierderi.

Acest tip de serviciu se adreseaza atat persoanelor juridice implicate in activitati constructive complexe si de lunga durata, cat si persoanelor fizice, care au nevoie de o pompa de beton in cadrul propriei gospodarii. Indiferent in care dintre aceste doua situatii va aflati, echipa noastra este instruita corespunzator pentru a va oferi solutii concrete si eficiente pentru maximizarea rezultatelor, plus o estimare a costului total, la cerere. Pentru proiecte speciale, ce implica o durata mai indelungata, va putem oferi o varianta de cost personalizata.

Caracteristicile pompei de beton oferite spre inchiriere:

inchiriere Pompa de Beton

 • Tarife: 350 lei/ora sau 20 lei/mc
 • Minim: 2 ore sau 30 mc
 • Dislocare Pompa: 8lei/km in afara localitatii buc si ilfov

Linia de turnare la pompa de beton:

De ce sa alegi PRETBETON pentru inchiriere pompa beton?

Suntem intr-un proces neincetat de imbunatatire a serviciilor pe care le oferim, astfel incat toti clientii care ne aleg drept partener, sa aiba la dispozitie cele mai avantajoase conditii de colaborare, indiferent de serviciul pe care il aleg.

Experienta indelungata este unul dintre factorii care ne-au prelucrat viziunea in aceasta directie. De-a lungul timpului, am reusit sa identificam necesitatile reale ale colaboratorilor din portofoliul nostru, aducand astfel solutii viabile de rezolvare a acestor provocari.

Vrei o oferta personalizata pentru serviciul de inchiriere pompa beton? Contacteaza unul dintre specialistii nostri!

 • Adresa: buc ilfov
 • Telefon: +40 724 222 266

O pompa de beton este un instrument pentru transportul betonului lichid. Pe o perioada de peste jumatate de secol, pompele de beton au preluat incet din alte metode de transfer al betonului lichid. O serie de modele diferite de pompe de beton au fost dezvoltate in prima jumatate a secolului al XX-lea, dar compania lui Friedrich Wilhelm Schwing, Schwing GmbH, a inventat pompa de beton hidraulica cu doi cilindri in 1957. Principiul acestui design a fost adoptat de aproape toti ceilalti producatori si este inca designul standard la nivel mondial.

Cum functioneaza pompa de beton

Pompa functioneaza printr-un piston atragand betonul lichid intr-un cilindru dintr-un rezervor, in timp ce celalalt impinge simultan betonul in tevile de refulare. O supapa care determina ce cilindru este deschis la rezervorul de beton si care este deschisa in conductele de refulare actioneaza de fiecare data cand pistoanele ajung la punctul final si procesul continua.

Pompa de beton a fost deosebit de importanta in revolutionarea constructiei cladirilor mari si inalte. Anterior, macaralele erau folosite pentru a ridica galeti mari pline de beton pana acolo unde era nevoie. O macara putea ridica cate o galeata, tinand in mod normal aproximativ 2 metri cubi de beton.

Exista multe avantaje in pomparea betonului fata de acest sistem de cupe si macarale. Pe langa faptul ca puteti pompa betonul mult mai repede decat ar putea ridica galetile, aceasta inseamna, de asemenea, o alimentare constanta de beton catre partea superioara, iar furtunurile de plasare pot fi pozitionate oriunde trebuie, astfel incat betonul lichid sa se poata revarsa direct din furtun acolo unde este nevoie, mai degraba decat sa distribui o cantitate specifica de beton pe zona dorita.

Avantajele oferite de pompa de beton

 • Volumul mult mai mare de beton plasat pe ora. O macara ar putea sa ridice 12 m³ pe ora. O pompa statica Schwing poate pompa peste 50 m³ pe ora pana la varful celor mai inalte cladiri de astazi.
 • Flux constant. Pompele de beton Schwing de astazi pot pompa betonul cat de repede se poate descarca un mixer de camion in ele.
 • Mai putin timp pierdut. Persoanele care plaseaza betonul trebuie sa astepte pana cand macaraua termina de livrat. Debitul continuu dintr-o pompa de beton inseamna mai putina asteptare.
 • Macaraua poate indeplini alte sarcini. In loc sa ridice galeti de beton in sus si in jos, macaraua poate fi utilizata pentru a livra oteluri, schele, cofraje si toate celelalte materiale de constructie necesare acolo unde trebuie sa fie.
 • Beton asezat acolo unde doriti. Furtunul poate fi deplasat, astfel incat betonul sa poata fi plasat oriunde este nevoie. Un brat de plasare separat poate fi, de asemenea, utilizat pentru a pozitiona furtunul exact acolo unde este necesar intr-o zona mare. Pompele mobile de beton vin cu un brat de plasare dedicat.
 • Costuri mai mici ale fortei de munca. Deoarece betonul poate fi asezat exact acolo unde este necesar, este necesar doar un numar minim de persoane pentru a distribui betonul - spre deosebire de momentul in care este folosita o macara.
 • Timpi de configurare mai mici. O pompa este usor de configurat si de utilizat.

Avand in vedere toate acestea, acum puteti inchiria rapid si eficient cele mai bune pompe de beton mobile sau fixe in functie de necesitatile proiectului.