Despre noiClientii nostriFormular de Contact 0767 727 777 0724 222 266

Inchiriere pompa stationara

O pompa stationara din beton este un dispozitiv pentru constructii special conceput in scopul de a oferi un amestec de mortar pe santierele de consturctii. Aceste pompe sunt mixere si rezervoare din betin care au rolul de a depozita beton lichid. Conectata la un robinet, fiecare pompa poate sa livreze solutii la inaltimi suficient de mari sau la distante mari, atunci cand livrarea se face orizontal. Pompa este folosita atunci cand este nevoie sa fie turnate matrice de dimensiuni mari, din beton. Spre exemplu, aceste pompe sunt folosite cu scopul de a umple cofrajele din cladiri si trebuie sa poata tine solutia pentru foarte mult timp. In lipsa unei pompe pentru beton stationare, betonul va fi depozitat in galeti ceea ce nu este de dorit.

Ce este o pompa stationara din beton?

O pompa de beton, ABN este un dispozitiv care se transporta pe sasiu de catre majoritatea producatorilor de camioane. O astfel de pompa poate fi utilizata inclusiv pe dispozitivele masive, cae sunt transportate atunci cand este necesar sa fie livrate rapid cantitati mari de solutie si sa fie mutat repede echipamentul dintr-un loc in altul. De cele mai multe ori sunt folosite pompe mobile cu scopul de a crea fundatii. Aceste dispozitive pot fi folosite si stationar si sunt mai puternice decat alte variante.

Pompele stationare pentru beton nu sunt proiectate pentru a fi miscate. Pentru ca aceste pompe sa fie deplasate coect, in interiorul unui santier, sunt de obicei echipate cu sasiuri. In cazul in care este nevoie, mecanismul unei pompe stationare va fi transportat cu ajutorul camioanelor.

Pentru ce sunt utilizate pompele staitonare?

Aceste dispozitive sunt utilizate cel mai des pentru a construi cladiri foarte inalte. Cel mai comun exemplu este utilizarea pompelor stationare pentru a livra beton la inaltimi mari. Cea mai mare inaltime inregistrata de catre o pompa a fost de 606 metri, de unde rezulta si o functionalitate extinsa a acestor obiecte. Pompele de tipul acesta pot sa trimita betonul pe distante lungi orizontal.

Pe santier, este necesar sa alegi de fiecare data un loc in care sa asiguri accesul pentru masinile automate. Lucrul acesta este esential si pentru ca betonul sa fie descarcat la timp, pentru ca pauzele de funcitonare nu functioneaza in avantajul nimanui. Prin urmare, avand o pompa de beton fixa, tot ce trebuie sa faci este sa o pui in locul potrivit si sa incepi sa o utilizezi.

Te asteptam cu o gama variata de pompe stationare pe care sa le utilizezi in diverse proiecte. Iti suntem alaturi cu servicii de calitate premium si te ajutam inclusiv cu asistenta tehnica pentru a alege cele mai bune pompe stationare.

Noua pompă Putzmeister P 720 - un ajutor versatil pentru turnarea de beton, torcret și șapă lichidă ,inchiriere pompa stationara

Succesorul pompei cu piston P 715 este alimentat de un puternic motor diesel DEUTZ TD 2.2 cu o putere de 44,5 kW și o clasă de emisii Stage V.
Cu un diametru de 150 mm și un număr maxim de 27 de curse / min, pistoanele transportoare cu o lungime de 700 mm livrează până la 21 m³ de material pe oră.
Cu o presiune de transport de până la 72 bari și o comutare a conductelor S mai facila, această mașină este optimă pentru prelucrarea betonului fin și a torcretului cu o dimensiune maximă a granulatiei de 16 mm.

inchiriere pompa stationara

oriunde in buc si ilfov si facem deplasare in tara contra cost

Pompa de beton Noua Putzmeister P 720 TD - granulatie 16mm

Un "tambur de aer" este disponibil ca opțiune, care compensează șocurile pistoanelor de transport care apar în timpul transportului materialului foarte lichid și protejează astfel operatorul și, în același timp, menajeaza furtunurile.
Datorită greutății totale de maximum 1.900 kg, este posibilă remorcarea mașinii în spatele unei game întregi de vehicule de remorcare.

Galerie de imagini pentru Inchiriere pompa stationara