Despre noiClientii nostriFormular de Contact 0767 727 777 0724 222 266

Constructii rezidentiale

Una dintre cele mai mari provocari pe care echipa noastra o accepta fara sa ezite, sunt cartierele rezidentiale. Aceste cartiere sunt proiecte ample pe care le realizam cap coada.

Constructii rezidentiale complexe

Unele dintre cele mai importante elemente de care va trebui sa tii cont in momentul in care construiesti un cartier rezidential, este dimensiunea si amploarea proiectului. Un cartier rezidential poate sa fie facut dintr-un numar de blocuri variat, care sunt proiectate intr-un stil unitar sau personalizat. Clientii care au nevoie de astfel de servicii trebuie sa tina cont si de capacitatea de lucru a firmei astfel incat sa poata finaliza la timp proiectele.

Constructii rezidentiale conforme cu normele de calitate

Calitatea muncii pe care o depunem in constructia cartierelor rzidentiale se refera atat la clientul principal, la dezvoltator, cat si la un numar considerabil de noi proprietari si de locatari ai acestor apartamente construite, motiv pentru care constructiile vor fi realizate cu foarte multa responsabilitate si vor fi urmati toti pasii necesari. Pornind de la elementele de baza si pana la finisajele de foarte bune, toate acestea sunt cele care vor satisface dorinta clientului.

Servicii de constructii pentru nevoi personalizate

Sunt mai multe situatii in care dezvoltatorii doresc sa construiasca un cartier rezidential doar pana la o anumita etapa sau doiresc ca firma noastra de construciti sa abordeze anumite proiecte deja incepute. Noi putem oferi servicii in oricare dintre aceste situatii. Indiferent in ce stadiu esti cu proiectul, noi vom raspunde tuturor provocarilor.

Costuri reale pentru complexe rezidentiale

Pentru a fi consecventi, dar si foarte eficienti este important sa proiectul sa fie realizat in toate etapele de acceeasi firma de constructii. Un complex rezidential oferit la cheie este cu siguranta un proiect pe care orice firma de constructii si-l doreste in portofoliu, dar pe care foarte putine firme pot sa il realizeze. Costurile variaza tinand cont de dimensiune, de complexitate si de mai multi factori, in timp ce echipamentul si forta de munca necesare sunt doar doua elemente pe care consumatorul va trebui sa le ia in calcul.

Firma noastra se poate ocupa de orice constructie rezidentiala, pe care o putem prelua de la zero sau din orice stadiu al proiectului, astfel incat sa putem veni in ajutorul unui numar cat mai mare de persoane care au nevoie de astfel de servicii. Preturile vor fi calculate impreuna in functie de particularitatile fiecarui proiect.

Constructii rezidentiale

CONSTRUCTII REZIDENTIALE CU MATERIALELE NOASTRU SAU CU MATERIALELE CLIENTULUI . oferim servicii de calitatii cat si de cantitatii .

Pentru cei care doresc lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale va stam la dispozitie cu toate materialele necesare si va aducem meseriasi care vor efectua lucrarile dorite, in cel mai profesionist mod.

Lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale sunt: lucrari de constructie a caselor pentru o singura familie sau a cladirilor pentru mai multe familii, inclusiv blocuri ( rezidentiale); lucrari a cladirilor pentru productie industriala, fabrici, uzine, scoli, spitale etc; constructia hotelurilor, aeroporturilor, sali de sport, alte cladiri ( nerezidentiale).

In serviciile oferite sunt incluse modificarile si renovarile acestor tipuri de cladiri.

Pentru mai multe detalii cu privire la lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale pe care le doriti, contactati-ne cu incredere.

PRETBETON prezinta o gama larga de activitati in domeniul constructii, de la lucrari simple pana la cele mai complexe si se bazeaza pe calitate, durabilitate si nu in ultimul rand satisfacerea cerintelor clientilor.

Ne dorim sa oferim servicii echilibrate din punct de vedere al calitatii cat si al cantitatii si facem tot ce ne sta in putinta sa avem tot timpul un echilibru pe toate planurile.

Pentru orice detaliu suplimentar va rugam sa ne contactati si va vom furniza toate informatiile de care aveti nevoie.

CONSTRUCTII REZIDENTIALE CU MATERIALELE NOASTRU SAU CU MATERIALELE CLIENTULUI .