Despre noiClientii nostriFormular de Contact 0767 727 777 0724 222 266

Beton amprentat

Majoritatea persoanelor doresc sa investeasca sume considerabile in proprietatea pe care o detin. Asadar, acestia apeleaza la cele mai bune materiale pentru a obtine un aspect estetic placut, care va dura in timp. Printre aceste materiale se numara si Beton amprentat. Multi proprietari au apelat la acest material, datorita caracteristicilor unice pe care le are.

  • Ce este betonul amprentat?

Acest material de constructie obtinut in urma proceselor tehnologice. Acesta contine ciment, colorant, fibra elastic, apa, precum si agrefate si aditivi. Numarul mare de fibre elastice utilizate in compozitia betonului amprentat are rolul de a preveni fisurile majore cauzate de factorii externi. Aceste fibre functioneaza perfect impreuna cu aditivii, astfel incat dumneavoastra sa aveti un produs rezistent la ciclul inghet-dezghet.

Calitatea acestui material de constructii este determinata de o serie de factori, printre care se numara: calitatea agregatului si a cimentului, dozarea ingredientelor, raportul intre apa si celelalte ingrediente, omogenitatea cimentului, dar si modul de instalare si modul de imprimare a betonului.

  • Cum este instalat betonul amprentat?

Acest material de constructii este instalat cu ajutorul matritelor, care imita perfect aspectul pietrelor, rocilor, mineralelor, caramizilor si lemnului. Astfel, in urma procesului de instalare si imprimare, veti obtine structurile dorite.

Betonul amprentat reprezinta cea mai buna alternativa pentru pavele. Sistemul unic de imprimare si montare va va oferi posibilitatea de a pava aleile, trotuarele, drumurile si potecile, precum si parcarile. De altfel, puteti folosi acest material si pentru a amenaja spatiile largi, cum ar fi pietele, parcurile, zonele pentru recreatie, benzinariile, strazile pentru pietoni, pasajele subterane, dar si trotuarele, piscinele, garajele, curtile si trotoarele. Comparativ cu alte materiale de constructie, durata de utilizare a betonului amprentat este mult mai lunga. Totodata, puteti comanda orice tip de beton amprentat: datorita gamei largi de culori disponibile puteti obtine produsul pe care vi-l doriti cu adevarat.

  • De sa aleg betonul amprentat?

Comparativ cu alte produse, acest tip de beton este mult mai rezistent. Asadar, veti putea folosi acest material rezistent la compresiune, care are o durabilitate mare in timp. De altfel, acest produs poate fi mult mai usor de montat si produs, oferind siguranta in manipulare. Fiind preparat doar din produse low-cost, rezistente si sigure, acest produs poate fi folosit de oricine, indiferent de bugetul dumneavoastra. Datorita faptului ca este un produs rezistent in timp, nu va trebui sa il schimbati la un anumit interval, ceea ce va aduce un beneficiu bugetului personal. Totodata, nu va trebui sa investiti in produse special concepute pentru intretinerea unor astfel de materiale; tot ceea ce trebuie sa faceti este sa il spalati cu apa. De altfel, poate fi curatat usor si de murdaria greu de inlaturat, cum ar fi petele de ulei sau petrol.

Acest material a fost ales de multi proprietari datorita rezistentei. Dupa trecerea timpului, acest produs nu se deformeaza si nu va prezenta denivelari. De altfel, nu va permite aparitia vegetatiei intrusive.

Produsul poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra, iar pe piata exista o gama larga si variata de modele si culori.

Preturile competitive la materiale pentru beton amprentat si manopera beton amprentat oferite de pretbeton.ro

executam lucrari de beton amprentat oriunde si orice suprafata

Compania pretbeton sunt datorate cunostintelor cumulate si studiilor efectuate pentru creearea unora dintre cele mai bune materiale folosite de aplicatorii de beton amprentat din Romania . Materialele pentru beton amprentat sunt adaptate perfect conditiilor climatice avant o rezistenta indelungata si fiind garantate de inalta calitate a materialelor folosite in compozitia lor si de utilajele de ultima generatie folosite la producerea lor.

Oferta de vanzare materiale si manopera beton amprentat este insotita de certificate de garantie si executie putand fi comandata telefonic.

Manopera pentru beton amprentat este executata de specialisti in domeniu cu experienta , echipa de executie beton amprentat pretbeton.ro

Materialele pentru beton amprentat oferite de pretbeton.ro sunt produse in comformitate cu normele tehnologice in vigoare si sunt insotite de certificat de calitate si comformitate.

oferim garantie la orice lucrare de beton amprentat si cu betonul livrat de compania noastra .