Despre noiClientii nostriFormular de Contact 0767 727 777 0724 222 266

Constructia case

Constructii case - servicii implementate de specialisti

Cand construiti o casa noua sau orice alta proprietate, apare problema intre cine sa alegeti intre antreprenorul general sau constructorul si specialistul in locuinte. Sarcinile celor doua tipuri de constructori se suprapun, dar clar, exista si diferente. Cel mai adesea constructorii care se ocupa de proiecte generale trebuie sa colaboreze cu specialistul pentru a putea oferi clientului cea mai idilica proprietate rezidentiala. Aceasta este cea mai ideala situatie. Cu toate acestea, este inca necesar sa le intelegem diferentele.

Un constructor general este intr-un constructor care se ocupa de gestionarea mai multor proiecte si de a face diverse proiecte de constructii in casa inclusiv. Constructorii specializati doar in case, se concentreaza mai mult pe construirea de case personalizate. Specialistii asa cum sunt si cei din echipa noastra, pot finalizeze proiectele de la inceput pana la sfarsit.

Un specialist ofera servicii personalizate in timp ce constructorii generali au obiectivul de a asigura o gama variata de proiecte, dar nu sunt specialisti in acest domeniu.

Echipa si contractorii

O firma de constructii in general va angaja diversi subcontractanti pentru a construi planurile proiectului. Dezavantajul este ca ei nu pot fi expertii in constructia locuintelor, dar au colaborari cu persoane care au experienta in domeniu, insa vei depinde de fiecare data de timpul acestor specialisti.

Lucrand la fel ca managerul unei echipe de fotbal, constructorul general va colecta toate talentele din domeniu. Din acel moment, ei vor supraveghea subcontractorii pe masura ce finalizeaza proiectul pe baza specificatiilor clientului.

Cand vine vorba de specialistii care doar de constructii se ocupa, acestia isi asuma sarcina de la serviciile de redactare pana la finalizarea constructiei. Au echipa necesara pentru a crea o casa personalizata. Ei externalizeaza doar activitati specifice, cum ar fi instalarea liniilor electrice sau instalarea unui sistem HVAC in casa.

Relatiile cu furnizorii

Specialistii din echipa noastra sunt cei care se ocupa de caietul de sarcini si de achizitii astfel incat rezultatele sa fie optime. De asemenea, colaboreaza deja cu subcontractori si furnizori de ani de zile, iar proprietarul nu mai este nevoit sa se documenteze in acest sens.

Management de proiect

Specialistii in constructia caselor au abilitati foarte bune de gestionare eficienta a proiectelor. Astfel, ei au la dispozitie toate instrumentele necesare pentru ca proiectul tau sa fie un real succes, astfel incat sa te poti bucura mai repede de casa mult dorita.

Incadrare eficienta in buget

Anumite masuri de protectie pentru a evita orice depasire a costurilor trebuie sa fie stabilite de la bun inceput. Partea care plateste pentru depasirea costurilor este mentionata in contract. Suntem constructori autorizati si suntem prezenti in acest domeniu de atat de mult timp incat am stabilit deja parametri pentru a evita sa apara erori de estimare, plati in exces si depasiri de costuri.

Cunoastem sute de modele

Un specialist in locuinte are mai multe cunostinte despre designul caselor, avand in vedere ca se ocupa de case personalizate. Un design de casa diferit pentru fiecare client nou, acesta este obiectivul nostru.

Construcția case rosu pret super bun ,manopera a unei case la roșu cu materiale incluse.include executia fundației, executia structurii de rezistenta, ridicarea pereților din zidarie, structura de lemn a acoperișului, dar aici nu sunt incluse finisajele interioare și exterioare, instalațiile sanitare, electrice si de incalzire, acestea fiind adăugate ulterior.

După caz, gradul de execuție poate fi diferit în funcie de cerințele beneficiarului. Nivelul lucrării pentru o construcția case trebuie stabilit la început, el fiind specificat în contract.

Putem executa constructia case utilizând materiale precum otel-beton PC sau BST500, beton preparat in statii centralizate, cofraje metalice sau clasice din scandura, TEGO, zidaria din BCA sau cărămidă tip Poroterm. La cererea clientului, putem utiliza și alte tipuri de materiale.

Etapele construcției unei case la roșu
  • realizarea fundației
  • realizarea structurii de rezistență
  • ridicarea pereților din zidarie
  • realizarea structurii acoperișului din lemn
Prețuri pentru construcția casei la roșu
  • manopera începand de la 60 EUR/mp fără TVA
  • materiale și manoperă începand de la 150 EUR/mp - 170 EUR / mp fără TVA