Despre noiClientii nostriFormular de Contact 0767 727 777 0724 222 266

Inchiriere pompe de beton

In zilele de astazi, foarte multe elemente arhitecturale sunt confectionate din beton, indiferent daca este vorba de podele, pavaj sau alte obiecte decorative. Pentru a obtine cele mai bune rezultate, nu doar ca va trebui sa investiti in materiale de constructii de inalta calitate, dar va trebui sa alegeti si cele mai bune instrumente. Astfel, daca veti folosi o pompa de beton veti putea obtine rapid cele mai bune rezultate, indiferent daca este vorba de realizarea unei podele sau a unei stradute pavate. Cei mai multi specialisti in constructii aleg serviciile de Inchiriere pompa de beton.

Ce este pompa de beton?

Pompa de beton este o masinarie des utilizata pentru transferul betonului sub forma lichida, prin pompare. Pe piata exista doua tipuri de pompe de beton.

Prima dintre acestea este atasata la un campion si este cunoscuta, deseori, sub denumirea de pompa cu brat. Acest accesoriu va ajuta la plasarea betonului cu precizie, in spatiile dorite. Acestea sunt perfecte pentru turnarea fundatiilor casei sau pentru acoperirea zonelor mari, datorita faptului ca sunt capabile sa pompeze o cantitate mare de beton. De altfel, aceasta tehnologie revolutionara nu este deloc costisitoare, iar materialele vor fi instalate in cel mai scurt timp.

Cel de-al doilea tip de pompa de pompa poate fi plasat si pe o remorca, fiind cunoscuta sub numele de pompa de linie. Aceasta trebuie instalata manual si va necesita furtunuri speciale confectionate din otel, care vor conduce betonul. Lungimea si diametrul acestor furtunuri variaza de la un model la altul. Comparativ cu produsele mentionate anterior, aceste pompe functioneaza in parametrii normali, insa nu pot pompa aceeasi cantitate de beton. Astfel, acestea sunt utilizate pentru zonele mai restranse, cum ar fi: piscinele, trotuarele, aleile, placile de beton si podelele.

De ce sa utilizez pompa de beton?

Datorita faptului ca ambele tipuri de pompe mentionate anterior folosesc cantitati mari de beton, timpul de instalare va fi mult mai scurt. Astfel, veti putea turna rapid suprafetele pe care vi le doriti. Singurul lucru pe care trebuie sa il aveti in vedere in momentul in care utilizati pompa de beton este nivelarea suprafetei. Asigurati-va ca suprafata nu prezinta damburi, iar pentru a obtine un plan perfect intins, masurati-l ocazional cu un boloboc. Pentru nivelarea betonului exista mai multe tehnici, iar printre acestea se numara: nivelarea manuala cu lemn sau boloboc sau utilizarea instrumentelor electrice pentru nivelare.

Un alt aspect important pe care va trebui sa il luati in calcul in momentul in care doriti sa utilizati o pompa de beton este utilizarea minima a resursei umane. Astfel, veti avea nevoie doar de un numar mic de angajati pentru a turna betonul pe intreaga suprafata dorita. Forta de munca mai restransa, inseamna economisirea banilor. De altfel, pretul de inchiriere al unei pompe de beton este accesibil pentru orice buget, iar acesta se calculeaza in functie de numarul de ore. Pretul final se calculeaza astfel: pret/ora x numarul de ore necesar. La finalul zilei veti observa ca ati economisit o suma considerabila de bani.

Inchiriere pompe de beton

  • echipa pretbeton ofera spre inchiriere, beneficiarult si constructorul pompe beton mobile sau stationare
  • inchiriere pompe de beton tubulatura 125 mm, lungime maxima pompare 35 ml, capacitate pompare 120 mc/ora.
  • utilaj acopera o gama larga de activitati: turnarea fundatiei, crearea stalpilor, a grinzilor, a centurilor, a elevatiei, turnarea sapelor, realizarea aleilor si multe altele
  • inchiriere pompe de beton oriunde in Bucuresti si Ilfov
  • inchiriere pompe de beton ,Calitate Superioara. Experienta de 14 ani in domeniu betoane , o echipa de Profesionisti.