Despre noiClientii nostriFormular de Contact 0767 727 777 0724 222 266

Inchiriere pompa elefant

In zilele de astazi, mai multe persoane doresc sa investeasca in proprietatea pe care o detin doar materiale de inalta calitate. Astfel, turnarea fundatiei, a podelelor sau a terasamentului poate parea o problema pentru multi proprietari. Asadar, pentru a usura propria munca, multi specialisti in constructii prefera sa apeleze la serviciile Inchiriere pompa elefant. Deoarece acest instrument este special conceput pentru a turna cantitati mari de beton, lucrarile vor fi terminate in cel mai scurt timp. Totodata, veti fi multumit de rezultatele finale.

Ce este pompa elefant?

Acest instrument poarta denumirea de pompa elefant, datorita bratului lung de care dispune. Pe piata exista doua tipuri de pompa elefant, iar acestea sunt:

Pompele mobile: acestea sunt perfecte pentru turnarea betonului pe suprafete mari. Astfel, bratul de dimensiuni considerabile va va ajuta sa turnati cantitatea de beton dorita in zonele care au dimensiuni mari. Puteti folosi acest tip de pompa pentru a turna baza unei cladiri, dar si pentru a realiza podeaua unei hale sau zone comerciale.

Pompele fixe: acestea prezinta un furtun lung, prin care este transportat betonul in stare lichida. Datorita dimensiunilor betonului, aceste tipuri de pompe sunt perfecte atat pentru zonele mari, cat si pentru cele restranse. Astfel, puteti turna fundatia unei locuinte, podele, alei sau terasamentul din curtea dumneavoastra.

De ce sa aleg pompele mobile?

Aceste produse pot fi utilizate in mai multe spatii. Datorita faptului ca sunt mobile, acestea pot fi mutate dintr-un loc in altul, fara a deteriora stratul de beton deja turnat. Pompele elefant sunt perfecte pentru absolut orice plan de constructie, asadar dumneavoastra veti putea folosi acest instrument de constructii pentru a turna betonul din ariile mari, cat si din ariile restranse. Totodata, aceste produse functioneaza la fel de bine atat in interior (in momentul in care doriti sa realizati o podea), cat si in exterior (in momentul in care doriti sa realizati alei sau terase). Datorita dimensiunilor sale, acest tip de pompa poate fi usor de mutat din exterior in interior si invers. Dumneavoastra nu va trebui sa investiti in mai multe tipuri de pompe, daca alegeti sa inchiriati o pompa elefant.

De altfel, acest lucru va putea ajuta la economisirea anumitor sume de bani. Daca veti investi in chiria unei pompe elefant, nu va mai trebui sa achitati salariul fortei de munca numeroase. Veti avea nevoie doar de muncitorii care sa niveleze stratul de beton. Tot acestia se pot ocupa si de manipularea pompei de beton.

Cum sunt folosite pompele elefant?

Sistemul acestor pompe este extrem de usor de utilizat. Bratul va transfera betonul lichid in zona dorita, din interior sau exterior. Puteti transfera cantitatea dorita de beton, iar pompa nu va fi suprasolicitata. Astfel, aceste instrumente de constructii sunt extrem de utilizate pentru a realiza majoritatea planurilor propuse de arhitecti, indiferent daca este o cladire noua sau un proiect de urbanizare. In urma transferului de beton, muncitorii for trebui sa utilizeze si alte instrumente pentru a uniformiza stratul de beton, astfel incat sa fie obtinut rezultatul dorit de dumneavoastra.

Inchiriere pompa elefant

inchiriere pompa mobila cu brat de 35ml

Servicul de pompare beton este asigurat de 2 pompe de beton mobile cu brate de 35ML SI 47ML .pompa de beton

  • Pompa beton cu brat 35ml- 450 lei/ora
  • Pompa beton cu brat 47ml- 500 lei/ora
  • Pompa fixa beton cu furtun pana la 100ml - 250lei/ora (se taxeaza minim doua ore pe turnare) (DE LA INTRARE PE SANTIER )