Despre noiClientii nostriFormular de Contact 0767 727 777 0724 222 266

Constructie case la rosu

Daca doriti sa locuiti intr-o casa placuta, confortabila si sanatoasa, care sa fie prietenoasa cu mediul inconjurator si cu portofelul, va oferim servicii complete de constructie a casei, inclusiv modele pentru proiecte individuale.

Locuinte sanatoase si moderne

Vedem locuintele sanatoase si moderne ca locuinte ecologice care nu dauneaza naturii si sunt considerate utile mediului si populatiei locale.

Pregatirea unui proiect se refera la aspectul, amplasarea corecta a cladirii pe teren si proiectarea diferitelor structuri si detalii. De asemenea, este important sa luam in considerare in mod corespunzator alegerea energiei care va fi utilizata in casa, in special pentru incalzirea si prepararea apei - ca parte a filozofiei noastre ne straduim sa folosim surse alternative de energie.

Materiale naturale utilizate eficient

Este esential sa alegeti materiale de constructie naturale pentru locuinte ecologice. Materialele utilizate in cladirile noastre nu emit SOx nociv (dioxizi de sulf) sau COx (dioxizi de carbon). Permeabilitatea la vapori a materialelor naturale are un efect pozitiv asupra climatului din interiorul unei cladiri, impiedicand condensul vaporilor de apa in structura si ajuta la reglarea umiditatii.

Investitii si costuri de operare reduse

Pe langa costul de construire este important sa iei in calcul si costul de utilizare in special pe timpul iernii. Casele construite de noi au consum redus de energie si au nevoie de mai putina energie pentru incalzire, ceea ce reduce costurile de utilizare.

Casele sunt gata rapid

Experienta ne ajuta sa construim casele rapid, imediat dupa ce am finalizat proiectul. Rezistenta si durabilitatea mecanica a materialelor permit construirea peretilor despartitori autoportanti. Materialele folosite sunt de foarte buna calitate si vor rezista pentru extrem de mult timp.

Constructiile sunt prietenoase cu mediul

Intregul proces de constructie, de la producerea materialelor de constructie pana la eventuala distrugere a acestora, este ecologic. Productia materialelor este eficienta din punct de vedere energetic. Eliminarea deseurilor este, de asemenea, un proces ecologic. Ne ocupam de toate operatiunile astfel incat sa va puteti bucura de casa mult dorita fara foarte mari batai de cap.

Constructii case la rosu - avantaje

  • manopera constructie case la rosu 60 EUR/mp fără TVA
  • materiale și manoperă constrcutie case la rosu de la 150 EUR - 170 EUR fără TVA

Construcția unui bloc la rosu sau a unei case la roșu include executia fundației, executia structurii de rezistenta, ridicarea pereților din zidarie, structura de lemn a acoperișului, dar aici nu sunt incluse finisajele interioare și exterioare, instalațiile sanitare, electrice si de incalzire, acestea fiind adăugate ulterior.

După caz, gradul de execuție poate fi diferit în funcie de cerințele beneficiarului. Nivelul lucrării pentru o construcție case la roșu trebuie stabilit la început, el fiind specificat în contract.

Putem executa constructie blocuri- constructie case la rosu utilizând materiale precum otel-beton PC sau BST500, beton preparat in statii centralizate, cofraje metalice sau clasice din scandura, TEGO, zidaria din BCA sau cărămidă tip Poroterm. La cererea clientului, putem utiliza și alte tipuri de materiale.

Etapele construcției unei case la roșu
  • realizarea fundației
  • realizarea structurii de rezistență
  • ridicarea pereților din zidarie
  • realizarea structurii acoperișului din lemn