Despre noiClientii nostriFormular de Contact 0767 727 777 0724 222 266

Constructii vile

Echipa noastra se ocupa de consturciti vile si case cu profesionalism si dedicare. Casa ta va prinde forma cu ajutorul echipei noastre de specialisti dedicati, care ofera siguranta, durabilitate si respectarea tuturor planurilor, in fiecare etapa a proiectului.

O casa sau o vila la gri vine cu detaliile de constructie ridicare, urmand ca proprietaruls a aleaga finisajele, ca urmare a achizitie. Casele sau vilele la gri sunt ridicate pana in etapa in care sunt montate usile exterioare, retele sanitare si electrice. Tencuiala exterioara si interioara face parte din procesul de constructie si este inclusa in proiect.

Preturi corecte pentru vile la gri

Pretul unei locuinte la gri este sub cel al unei case la cheie insa este mai mare decat cel al unei case la rosu. Aceasta regula se aplica si constructiilor de vile. Pretul poate sa varieze tinand cont de proiect, de materiale si de terenul pe care casa va fi construita. Este foarte important de tinut cont de faptul ca petnru a face o casa la gri, proprietarrul trebuie sa apeleze la o echipa specializata pentru a aplica finisajele interioare si exterioare.

Ce elemente trebuie sa aiba o vila nou construita?

Dupa ce se ridica structura de rezistenta si peretii, se realizeaza acoperisul complet si tamplaria, dar si instalatia electrica va trebui sa fie conectata la un sistem de alimentare, va fi realizata tencuiala interioara si se vor turna sapele, termoizolatia, hidroizolatia si polistirenul sau vata minerala si tencuiala pentru peretii interiori si exteriori.

Avantajele caselor si vilelor la gri

Ca baza deja ridicata de specialisti, proprietarul poate sa isi lase imaginatia libera cu scopul de a finisa constructia dupa bunul sau plac, daca are cunostinte relevante in domeniu. Un alt avantaj al acestor constructii este reprezentat de posibilitatea de a finaliza constructia ulterior, tinand cont de bugetul deja disponibil si cu ajutorul echipelor dedicate.

Constructiile civile sunt constructii special concepute pentru a asigura confort oamenilor care locuiesc in ele si scopul lor de baza este acela de a oferi siguranta, confort si comoditate oamenilor care urmeaza sa locuiasca in ele. Echipa noastra este cea care realizeaza lucrari de infrastructura si de suprastructura, avand de fiecare data in evdere calitatea executiilor si toate materialele utilizate astfel incat rezultatele sa fie obtinute corect, pentru a satisface fiecare client.

Te asteptam cu cele mai bune preturi si cu servicii de calitate premium, astfel incat sa puteti obtine cele mai bune rezultate si cladiri de buna calitate, pe care sa va bazati mult timp.

Construcții blocuri-constructii vile -constructii case la roșu -constructii vile la cheie

Construcția unui bloc la rosu sau a unei case la roșu include executia fundației, executia structurii de rezistenta, ridicarea pereților din zidarie, structura de lemn a acoperișului, dar aici nu sunt incluse finisajele interioare și exterioare, instalațiile sanitare, electrice si de incalzire, acestea fiind adăugate ulterior.

După caz, gradul de execuție poate fi diferit în funcie de cerințele beneficiarului. Nivelul lucrării pentru o construcție vile la roșu trebuie stabilit la început, el fiind specificat în contract.

constructii vile la rosu sau constructii vile la cheie .

Putem executa blocuri-case la rosu utilizând materiale precum otel-beton PC sau BST500, beton preparat in statii centralizate, cofraje metalice sau clasice din scandura, TEGO, zidaria din BCA sau cărămidă tip Poroterm. La cererea clientului, putem utiliza și alte tipuri de materiale.

Etapele construcției unei case la roșu
  • realizarea fundației
  • realizarea structurii de rezistență
  • ridicarea pereților din zidarie
  • realizarea structurii acoperișului din lemn
Prețuri pentru construcția casei la roșu
preturi pentru constructia vile la rosu
  • manopera începand de la 60 EUR/mp fără TVA
  • materiale și manoperă începand de la 150 EUR/mp - 170 EUR / mp fără TVA

Galerie de imagini pentru Constructii vile