Despre noiClientii nostriFormular de Contact 0767 727 777 0724 222 266

Constructii blocuri

Constructia blocurilor la rosu este una dintre cele mai importante etape ale realizarii unui astfel de proiect. Elementele de baza care sunt folosite in cazul blocurilor la rosu trebuie sa fie construite cu profesionalism si responsabilitate.

Cat costa operatiunea de constructii blocuri

Aceasta intrebare se bazeaza pe rationamentele financiare pe care fiecare persoana le are si este o intrebare indreptatita. Raspunsul este variat si tine de o serie de factori importanti. Pretul variaza de foarte multe ori in functie de dimensiunile pe care blocul le are si se calculeaza pe metru patrat.

Structura blocurilor la rosu

Blocurile la rosu sunt constructii care au un parter si un anumit numar de etaje, care este construit doar din elementele de baza. Un astfel de bloc are zidarie, stalpi, placile de beton pentru acoperis si toate celalte elemente din structura de rezistenta. Blocurile la rosu sunt o etapa foarte importanta a intregului proces de construire.

Cum se construieste un bloc la rosu?

Durata de timp in care blocul la rosu este construit variaza tinand cont de mai multi factori. Totul tine in principiu de complexitatea pe care proiectul o are, dar si de dimensiunile acestuia, precum si de alti factori care pot sa influenteze pretul si termenul de finalizare. In etapa aceasta conteaza foarte mult si colaborarea cu firmele de constructii specializate, care trebuie sa execute toate lucrarile in conformitate cu planul arhitectural, deoarece acest lucru este cel care influenteaza in mod direct calitatea imobilului si durabilitatea sa.

Echipa noastra este pregatita pentru a lua proiecte de amploare asa cum sunt ansamblurile rezidentiale complete. Indiferent daca ai nevoie de un bloc la rosu sau vrei o constructie finalizata la cheie, noi avem toate echipamentele necesare pentru a implementa orice proiect.

Ce se intampla cu blocul dupa ce a fost construit la rosu?

Dupa ce finalizam constructia blocului la rosu, vom trece la finalizarea acestuia. Este foarte important de mentionat inca de la inceput faptul ca blocurile construite de noi sunt rezistente si respecta toate normele de constructii impuse de lege. Un alt aspect la fel de important este faptul ca aceste blocuri sunt ridicate din materiale moderne, care se pliaza perfect pe cerintele constructive actuale si care asigura economie la energia consumata si un mai mare confort, comparativ cu apartamentele vechi.

Pentru a stabili impreuna toate detaliile proiectului, te asteptam sa ne contactezi astfel incat sa punem impreuna in scena blocul dorit, in functie de proiectul pe care il aveti si de tot ce considerati ca este important.

Construcții blocuri la pret bun avantajos constructii de calitate ,seriozitate , punctualitate ,constructii blocuri la cheie.

care are toate finisajele interioare si exterioare executate, amenajarile exterioare executate si toate instalatiile (sanitare-termice-electrice) executate.

În preț pot fi incluse atât manopera, cât și materialele.

Pentru lucrările de finisaje puteți alege dumneavoastră materialele, în funcție de criteriile care le doriți (calitate, culoare, rezistentă).

Ceea ce putem face noi este să vă consiliem în alegerea acestora, oferindu-vă informații suplimentare, pentru o alegere cât mai corectă raportată la criteriile dumneavoastră.e

constructii blocuri la cheie include
  • construcția blocuri la roșu plus invelitoarea acoperișului din tigla metalica sau ceramica
  • finisaje interioare
  • finisaje exterioare , amenajarile exterioare
  • instalații (electrice, sanitare, termice)
Prețuri pentru construcții la cheie
  • manopera începând de la 100 EUR/mp fără TVA
  • materiale și manopera începând de la 400 EUR/mp fără TVA

Galerie de imagini pentru Constructii blocuri